PAC 5 – PechaKucha

Carregant...

 

Memoria

 


Un debat en “%1$s”

 1. Descripció del sistema
  José Manuel, tot i que fas una bona introducció a la proposta de disseny, la presentació narrada del Pechakucha és massa ràpida i les diapositives massa complexes per a ser assimilades amb tan poc temps. Un Pechakucha ha de permetre la comprensió tant auditiva com visual. Una diapositiva amb massa text es fa illegible. Crec que no engresca suficientment el lector i es perden coses. El projecte està ordenat, ben indexat. S’utilitza un vocabulari força especialitzat però amb errors significatius. Per exemple, presentar els colors amb sistema RGB o hexadecimal. Aquest sistema és utilitzable en entorns de pantalla (web, interactius…) però no en el sistema objectual imprès. Les imatges dels prototips i les contextualitzacions tenen marge de millora en algunes aplicacions.

  Disseny del sistema:
  Tot i que el conjunt prioritza un dels usuaris explicitats a la memòria, els nens, les il·lustracions infantils no acaben d’estar en consonància amb la resta del sistema gràfic; la tipografia escollida, el planell de planta del rètol operacional i els pictogrames de seguretat no presenten una harmonia ni un conjunt clarament definit. No es presenten moltes especificacions. Els detalls constructius no són suficients per interpretar el 100% el sistema. No ens permet implementar amb noves senyals. Les pautes constructives dels elements gràfics són poc definides. Crec que la idea de base és bona, però no s’aprofita fer un conjunt immersiu. Penso que es podria prioritzar la il·lustració i harmonitzar el conjunt en aquest sentit. Per exemple; un tòtem no podria ser un altre animal amb el mateix estil d’il·lustració? Els senyals, no podrien ser corporis i generar un conjunt que presentés aquest lloc com un espai on realment els nens se’l facin seu? Crec que el projecte té moltes oportunitats i el que es presenta és un molt bon punt de partida, però no aprofundeix tot el que podria.

  La nota numèrica del projecte seria un 6

  Salutacions
  Pere Alvaro
  Visibilitat:
  Públic